Ștergerea contului — MyFellow
Îți poți șterge contul MyFellow și toate datele asociate în orice moment, fie din aplicație, fie din această pagină web.
Din aplicație (Android sau web)
- Autentifică-te și deschide Setări cont (meniul din stânga sau pictograma profilului).
- În secțiunea Șterge contul, introdu parola și apasă Șterge definitiv contul.
Ce se șterge
Ștergerea este imediată și definitivă: contul, adresa de e-mail, profilurile animalelor, postările, fotografiile și clipurile încărcate, comentariile, aprecierile, urmăririle, prieteniile, ofertele și cererile de găzduire, sesiunile și blocările. Rapoartele de moderare trimise de tine rămân fără legătură cu contul tău. Copiile de siguranță ale serverului sunt suprascrise în maximum 14 zile.
Înainte de ștergere poți descărca o copie a datelor din Setări cont.
Șterge contul acum
Nu te mai poți autentifica?
Folosește resetarea parolei sau scrie-ne de la adresa contului la {{CONTACT_EMAIL}} cu subiectul „Ștergere cont”. Confirmăm ștergerea în cel mult 30 de zile.

